Zuivelboerderij Hoogelande stopt

Wie van ons heeft er tijdens het Vrienden van ONDO toernooi ook niet genoten van het heerlijke yoghurt ijs van Zuivelboerderij Hoogelande. Maar helaas na 24 jaar stoppen Leo en Jomien met de zuivelboerderij.

Leo en Jomien zijn al jaren trouw sponsor van ONDO. Op 31 oktober stoppen zetten zij een punt achter de zuiveltak van hen bedrijf. De melkveehouderij blijft nog wel gewoon. Deze week kan je nog terecht in de winkel aan de Hogelandseweg 4 om de lekkerste zuivel te kopen. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober wil de familie van Eenennaam iedereen van harte uitnodigen voor het laatste bezoek in de winkel.

Als je op vrijdag of zaterdag langs willen komen verwachten ze zeker geen cadeautjes, maar als je toch iets wil geven zouden ze iets ander leuk vinden. Onderstaand komt uit de uitnodiging:

We verwachten geen presentjes, maar willen je wel vragen om jouw ervaring, kennismaking, herinnering, anekdote of recept met betrekking tot ons bedrijf of onze producten met ons te delen. Een foto ter ondersteuning zou het compleet maken. Dit zal gebundeld worden tot een blijvende en voor ons waardevolle herinnering! We zien je reactie graag tegemoet via mail, post, in onze winkel of tijdens het afsluitende weekend op 28 en 29 oktober.

Mocht je toch wat willen geven? Dan vragen we je aandacht voor Stefanie, die al 11 jaar bij ons werkt. Stefanie knokt al jaren voor een zelfstandig en zinvol leven. Voor haar complexe situatie, veroorzaakt door PTSS, krijgt ze de behandeling die ze zo hard nodig heeft niet vergoed. Er zal een box staan in Hoogelande voor elke bijdrage ter ondersteuning van de juiste behandeling voor Stefanie.

Voor meer informatie: https://www.gofundme.com/f/help-therapie-voor-mijn-dochter

Via deze willen bij Leo, Jomien, Lennard en Joyce hartelijk danken voor de jarenlange sponsoring en hopelijk kunnen jullie genieten van de laatste paar dagen van jullie prachtige winkel. Een winkel met producten waar je trots op kunnen zijn! ONDO is in ieder geval trots op jullie als sponsor!