Weststrate sponsort dispensers en prullenbakken KV ONDO!

Zoals iedereen weet is hygiëne erg belangrijk. Zeker in de huidige coronaperiode is dit wel gebleken. We zijn daarom blij dat onze sponsor Weststrate uit Middelburg prullenbakken en diverse dispensers heeft gesponsord voor onze nieuwe kantine!

De prullenbakken, toiletrol- en handdoekdispensers zijn niet alleen functioneel maar passen ook volledig in het nieuwe interieur van de kantine.

Weststrate is al jaren sponsor bij KV ONDO. Bij het bedrijf uit Middelburg ben je aan het juiste adres voor het inrichten van een kantoor, het verpakken, verzenden of presenteren van allerlei producten. Weststrate levert kantoorartikelen en (medische) disposables aan zorginstellingen en scholen en verzorgen de projectinrichting voor kantoren, spreekkamers, kantines, klaslokalen en audiovisuele ruimtes. Weststrate heeft aan de Herculesweg in Middelburg haar eigen belevingsshowroom, in deze showroom krijg je een goed beeld welke mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van kantoorinrichting maar ook voor de diverse verpakkingsmaterialen die Weststrate kan leveren. En dat is veel, heel veel!

“Kom gerust een kijkje nemen in de showroom aan de Herculesweg en laat u verrassen door het uitgebreide assortiment.  Weststrate ondersteunt graag sportieve activiteiten in de regio en wenst Ondo een mooi korfbalseizoen!”

Ook heeft Weststrate twee nieuwe reclameborden gesponsord. Via deze weg willen wij Weststrate nogmaals bedanken voor het sponsoren van de dispensers en prullenbakken!