Weer een rommelmarkt, editie 19 mei 2023

Als gevolg van de corona periode is de tweejaarlijkse rommelmarkt, editie 2021 helaas niet doorgegaan, maar aanstaande 19 mei 2023 gaan we deze traditie weer in ere herstellen! De datum valt net als in 2019 op een vrijdag, de dag na Hemelvaart, zodat het het beste past in de competitiekalender. We rekenen erop dat we er weer een gezellige dag van gaan maken met een fiks aantal bezoekers!

Op de woensdagavond 17 mei zullen we in het dorp en op de Noordweg (inclusief Willem Arondeusstraat, Schotelweg en Ooststraat) huis-aan-huis gaan om spullen op te halen. Een oproep aan iedereen om boeken, keukenspullen, serviesgoed, elektrische spullen, speelgoed en dergelijke (geen kleiding), wat verder prima bruikbaar is, niet weg te doen maar op te sparen voor de ONDO rommelmarkt.

Op de vrijdag na Hemelvaart, 19 mei 2023, zal het hek om 9:00 uur opengaan voor bezoekers en verwachten we te stoppen na lunchtijd om circa 13:00 uur. Aansluitend zullen we de boel gaan opruimen, zodat eind van de middag alles weer weg is. Leden en vrijwilligers wordt opgeroepen om te helpen; de commissie zal een rooster opstellen waarbij we op velen een beroep zullen doen om in een ploeg voor 2 á 3 uur mee te werken. Een ploeg voor woensdagavond en op de vrijdag wordt het werk zo veel mogelijk verdeeld over 3 ploegen.

Voor contact: de rommelmarktcommissie bestaat uit Hans A, Hans G, Wim S en Arjen H met medewerking van Evelien vS. We hopen op nog enkele mensen die energie halen uit het organiseren van zo’n leuk evenement..! Je kunt ons bereiken op email adres: rommelmarkt@kvondo.nl