Vrijwilligersrooster rommelmarkt 2019

We zullen huis-aan-huis de spullen ophalen op woensdagavond 29 mei vanaf 18:00 uur, omdat donderdag 30 mei Hemelvaartsdag is; de rommelmarkt wordt gehouden op vrijdag 31 mei vanaf 9:00 uur.

In navolging van de aankondiging: om de rommelmarkt te kunnen organiseren, doen we weer een beroep op vele vrijwilligers. We realiseren ons dat die vrijdag voor sommigen een werkdag is en het probleem kan zijn om mee te helpen; we hebben geprobeerd hier rekening mee te houden. Klik hier voor de huidige versie van het rooster met leden, ouders van jeugdleden en andere vrijwilligers.

Sta je op het rooster en je bent tóch verhinderd, vraag dan zelf iemand om mee te ruilen of iemand anders die in jouw plaats komt. Dan graag wel even een berichtje sturen naar rommelmarkt@kvondo.nl.

Iedereen alvast super bedankt, laten we met z’n allen er weer een groot succes van maken!

Namens de commissie, Hans Adriaanse en Arjen Hoefkens