VIEW 49 sponsor van de jurytafel!

Gisteren zijn de eerste wedstrijden in de zaalcompetitie weer gespeeld.  Bij de zaalwedstrijden van ONDO 1 is een jurytafel nodig, dit te ondersteuning van de scheidsrechter en het bedienen van de schotklok. Onze jurytafel wordt sinds dit jaar gesponsord door VIEW 49.

VIEW 49 is een herenmodezaak, zit aan de Langeviele 49 in het centrum van Middelburg. In het monumentale pand kan je terecht voor modische, stijlvolle en klassieke mannenmode. De winkel onderscheid zich door exclusieve labels aan te bieden, denk aan Italiaanse topmerken als Genti en Gentiluomo. Daarnaast vindt u mannenmode van merken als KENZO, Armani, Peuterey, Woolrich, Hackett en 7 for all Mankind. Ook verkoopt VIEW 49 schoenen van onder andere Cole Haan en Nubikk.

Via deze weg willen we Frank Bijleveld nogmaals bedanken voor het sponsoren van de jurytafel.