Vertrouwenscontactpersoon

Wat is een Vertrouwenscontactpersoon (VCP)?

De vertrouwenscontactpersoon (VCP) is binnen de sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag. De VCP fungeert als eerste opvang voor leden (sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag. Ze bieden een luisterend oor, geven raad  en verwijzen door voor geschikte hulp.

Vertrouwenscontactpersoon kv ONDO

Mijn naam is Saskia van de Merbel. Ik ben de vertrouwenscontactpersoon binnen korfbalvereniging ONDO.

Als je een probleem hebt dat je niet wilt of kunt bespreken met iemand van de (bege)leiding of het bestuur, kun je met mij contact opnemen.

Het probleem kan over alcohol, drugs, geweld of ongewenste intimiteiten gaan, maar ook over iets anders dat je dwars zit binnen de groep en waarvan je het moeilijk vind om het te bespreken.

Een vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen. Van jeugd t/m senioren, ouders en vrijwilligers.

Contact met VCP

Contact opnemen met Saskia kan via dit mailadres.

Saskia zal dan contact opnemen met je om verdere afspraken te maken.