Digitaal inschrijfformulier

Welkom bij KV ONDO

Welkom! Leuk dat je lid wilt worden van onze vereniging. Je hebt als het goed is (van de trainer) al een informatieboekje ontvangen met wat informatie over onze vereniging! Mocht dit niet zo zijn, vraag dit even na. Wanneer je nog vragen hebt of als er verder nog onduidelijkheden zijn, kun je dit ons ook laten weten via het contactformulier op de pagina van de Technische Commissie.

Belangrijke informatie als je voor ONDO gaat korfballen:

∞ De wedstrijden worden gespeeld in het ONDO-tenue, welke bestaat uit: - Een blauw shirt (er zijn sponsorshirts beschikbaar, dus hoef je dit niet zelf aan te schaffen). - Een wit broekje voor de heren/jongens en voor de dames/meisjes een wit rokje.

∞ Sportschoenen voor in de zaal en op het veld. Let op: Er bestaat een verschil in sportschoenen voor een grasveld en een kunstgrasveld!

(We hebben een kledingbeurs bij KV ONDO; informatie staat op de website onder ‘Webshop’)

Ouders zullen worden gevraagd voor vervoer van je team bij uitwedstrijden (in roulatie met andere ouders) en ook voor andere vrijwilligerstaken.

Aanmelding lidmaatschap K.V. ONDO

(Het team waarbij je hebt kennis gemaakt met kv ONDO)
Met het invullen van uw rekeningnummer geeft u akkoord voor automatische incasso.
Het aantal plaatsen voor passagiers in uw auto. Chauffeur dus niet meegerekend.

Korfbalvereniging ONDO kan bij wedstrijden en andere activiteiten foto's nemen voor gebruik op de website of voor andere promotionele doeleinden. De foto's zullen alleen gebruikt worden door en voor kv ONDO en zullen niet aan derden worden verstrekt. Om deze foto's te mogen gebruiken hebben we uw toestemming nodig.