Bestuur

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen KV ONDO. Elk bestuurslid stuurt een commissie aan, of is de contactpersoon voor een commissie. Het bestuur vergadert elke 4 weken en houdt tenminste eens per seizoen een Algemene Leden Vergadering om verantwoording af te leggen aan haar leden. Het bestuur bewaakt de cultuur van KV ONDO: plezier, passie en prestatie.

Arjen Hoefkens (voorzitter)

Addie Coomans (secretaris)

Melanie Sanderse (penningmeester)

Karin Sturm (wedstrijdzaken)

Niels Witte (TC)

Jolien Walraven (O&S)

Tjeerd van Scheltinga (beheer)

Kerntaken

Algemene Leiding

Fijne Zomervakantie!!

Het is bijna vakantie. Het was een vreemd einde van het seizoen.Lees hier over de afgelopen en komende periode. En check de gevonden voorwerpen!

Ready to start!!

Goed nieuws van uit de overheid en een nieuwe gezicht bij KV ONDO! Benieuwd, lees hier het hele bericht.

Heel ONDO bakt (video)

Een heel aantal leden van onze vereniging hebben heerlijke taarten gebakken.Op Bevrijdingsdag 2020 zijn deze taarten uitgedeeld aan ouderen in Sint Laurens en omgeving door spelers en trainers van de selectie ONDO 1 en 2.Zoals verwacht werd de traktatie heel erg gewaardeerd. Een heel aantal bewoners is blij gemaakt.Een groot succes en welkome verassing in deze vreemde tijd.Niels en Janice; heel erg bedankt voor de prima organisatie van deze geweldige actie! Bekijk hieronder de film of klik op deze link.

Vraag aan het Bestuur

Dit formulier wordt verzonden naar ons secretariaat.

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)

(Adres)Wijziging doorgeven

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je gegevens goed kunnen verwerken

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)