Bestuur

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen KV ONDO. Elk bestuurslid stuurt een commissie aan, of is de contactpersoon voor een commissie. Het bestuur vergadert elke 4 weken en houdt tenminste eens per seizoen een Algemene Leden Vergadering om verantwoording af te leggen aan haar leden. Het bestuur bewaakt de cultuur van KV ONDO: plezier, passie en prestatie.

Arjen Hoefkens (voorzitter)

Addie Coomans (secretaris)

Melanie Sanderse (penningmeester)

Karin Sturm (wedstrijdzaken)

Niels Witte (TC)

Jolien Walraven (O&S)

Tjeerd van Scheltinga (beheer)

Kerntaken

Algemene Leiding

Coronavirus (update 23 maart – 23.00uur)

laatste update in rode tekst Het bestuur van KV ONDO volgt de richtlijnen van het RIVM en, als het gaat om korfbal, de richtlijnen van het KNKV.In dit bericht houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.Wanneer je vragen hebt naar aanleiding van dit bericht, dan kun je deze stellen aan:Arjen (voorzitter@kvondo.nl) of Addie (secretariaat@kvondo.nl).

Renovatie van onze accommodatie

Na een paar jaar van voorbereiding krijgt tijdens zaalseizoen 2019-2020 de renovatie van onze accommodatie vorm! In samenwerking met aannemingsbedrijf Mesu, met hulp van sponsoren en met de inzet van vele vrijwilligers, waaronder enkele nieuwbakken pensionado’s, is ons doel om in 18 weken bouwtijd de accommodatie weer gebruiksgereed te krijgen. Aansluitend verwachten we nog te werken aan verdere afwerking, inrichting en aankleding. Het bestaande casco van de oude accommodatie blijft grotendeels gehandhaafd, maar er worden 2 extra kleedkamers, een nieuwe...

Vraag aan het Bestuur

Dit formulier wordt verzonden naar ons secretariaat.

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)

(Adres)Wijziging doorgeven

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je gegevens goed kunnen verwerken

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)