Uitnodiging

Hierbij worden jullie allemaal uitgenodigd voor een hele speciale gelegenheid in de geschiedenis van onze korfbalvereniging. Zoals de meesten van jullie weten, gaat onze accommodatie binnenkort grootschalig verbouwd worden. De laatste speelzaterdag van dit deel van de competitie, zaterdag 26 oktober 2019, is dan ook gelijk de laatste keer dat wij met z’n allen gebruik kunnen maken van de accommodatie in zijn huidige vorm. Het bestuur en de kantinecommissie willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij zouden het daarom leuk vinden jullie allemaal te ontmoeten op deze speciale dag.
– het is de laatste wedstrijddag van de eerste helft veldseizoen.
– het bestuur vertelt (na de laatste wedstrijd) de stand van zaken over de nieuwbouw accommodatie.
– we zetten de vrijwilligers in het zonnetje.
– de kantine commissie zorgt voor wat te eten.
– aansluitend muziek!

Deze keer schotelen we jullie een lekker Duitse bockworst met frietjes voor. Voor de kinderen is er knakworst met friet.

Komen jullie op zaterdag 26 oktober gezellig mee eten? We starten zo rond 18:30 uur.

Voor bockworst met friet rekenen we € 10,00 en voor knakworst met friet (tot 15 jaar) rekenen we € 5,00.

Klik hier voor onze flyer met meer informatie.

Geef je op:
uiterlijk woensdag 23 oktober 2019 vóór 20.00 uur!!
via: Opgaveformulier eten

Zien we jullie dan? Leuk!!

Tot dan! Groet,

De kantinecommissie