SponsorKliks!

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw vereniging, zonder dat het jou een cent extra kost!

Boek een hotel bij Expedia of Booking.com of bestel online een pizza via Thuisbezorgd en jouw vereniging ontvangt geld in de clubkas.

Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com en Coolblue bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Jouw vereniging een warm hart toedragen.

Klik op de banner om te bestellen via de SponsorKliks!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com  gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit* en profiteert Jouw vereniging hier direct van!

Mobiele app

In 2017 zijn er voor het
eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop.
En deze trend heeft zich verder doorgezet in 2018 en zal zich logischerwijs ook
in de toekomst verder voortzetten.

Om het mobiele gebruik
van SponsorKliks aan te moedigen hebben wij enige tijd terug een SponsorKliksapp
(voor Android en Apple) laten
ontwikkelen.

Via de app is het nog
gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van
jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het
transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren
of jouw bestelling ertussen staat!

Heb je meerdere
verenigingen die je de commissie gunt dan kan je eenvoudig wisselen van
vereniging.
Zo sponsor je steeds een andere vereniging.

Wil je slechts één
vereniging sponsoren dan selecteer je alleen de eerste keer dat je de app
download jouw vereniging. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen
nog maar de webwinkel te selecteren om je vereniging te sponsoren.

Zet na het downloaden
van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram
op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende
keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!