Sponsor in Beeld | ZEC Civiel

Zoals vele van jullie weten is Zeeland Engineering Consultants (ZEC Civiel) uit Heinkenszand sinds afgelopen zomer  sponsor van ONDO. Sinds kort heeft ZEC Civiel ook een vernieuwde site, daarom is het nu wel eens tijd om verder kennis de maken met dit veelzijdige ingenieursbureau. Daarom is ZEC Civiel deze week de Sponsor in Beeld.

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Mijn naam is Peter de Jonge een van de eigenaren van ZEC Civiel samen met Wesley Schipper en Jasper Net.

Wat voor werkzaamheden voeren jullie allemaal uit?

Van planvorming, voorbereiding, aanbesteding tot begeleiding van de uitvoering van infra vraagstukken. Het aanleggen van nieuwe woonwijken, aanleggen of herinrichtingen van wegen, aanleggen of vervangen van rioleringen, ontwerpen van bruggen en steigers etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Kijk maar eens op onze nieuwe website.

Voor welke organisaties werken jullie allemaal?

Wij ontzorgen klanten zoals (semi-)overheden, aannemers en projectontwikkelaars.

Waarin onderscheid ZEC Civiel zich van andere ingenieursbureaus?

Korte lijnen en snel kunnen schakelen met een kleine club mensen. Multifunctionele mensen binnen onze 10-koppige organisatie.

Wat is het mooiste of het project waar je het meest trots op bent waar je met ZEC aan gewerkt hebt?

Te veel om op te noemen maar op dit moment de aanleg van vakantiepark Veersekreek te Wolphaartsdijk en de voorbereiding van een nieuwe woonwijk op de huidige atletiekbaan te Middelburg.

Hoe ziet jullie werkdag eruit?

Werknemers komen binnen tussen 7 en 8 uur. Ieder heeft zijn eigen projecten waarvoor men ontwerpt of werkomschrijvingen maakt. Daarnaast sturen we bedrijven aan welke voor ons zaken onderzoeken en uitwerken.

Hoe ben je bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO? 

Mark Wisse, speler bij ONDO, heeft ons gevraagd sponsor te worden.

Via deze weg willen wij ZEC Civiel nogmaals danken voor de sponsoring!