Sponsor in Beeld | Suzette’s Modevakschool

In de tweewekelijkse rubriek “Sponsor in Beeld” wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van ONDO.

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet vanzelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 4, met in de hoofdrol Suzette Gideonse van Suzette’s Modevakschool.

1.Wie ben jij en wat voor bedrijf heb jij?

Ik ben Suzette Gideonse en geef les in het maken van kleding, daarnaast verstel en reparatie aan kleding  en ik maak maatkleding.

2. Hoe ziet jou werkdag eruit?

Mijn werkdag is iedere dag anders. Ik geef drie dagen per week tussen 9:00 en 11:00, 13:00 en 15:00 en 19:00 en 21:00 uur les. Tussen door en de vierde dag maak ik maatkleding, verstel ik, doe ik de reparaties en de huishoudelijke taken.

3. Hoe ben jij bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Ik ben terecht gekomen door onze zoon Mathijs die op zijn 5de  jaar naar de korfbal ging.

4. Waar kunnen ONDO-leden bij jou voor terecht?

Voor reparaties aan sportkleding of om kleding op maat te laten maken en evt. het vervangen van ritsen.

5. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle ONDO leden van jou of je bedrijf weten?

Op mijn website staat meer vermeld over mijn zaak en ook de openingstijden. Bij twijfel kan je altijd telefonisch contact opnemen (0118-593161). Zodat we altijd tot de juiste oplossing kunnen komen.