Sponsor in Beeld | Primera Burger en Chocolaterie Burger.

In de tweewekelijkse rubriek “Sponsor in Beeld” wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van ONDO.

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 3, met in de hoofdrol Els en Anthony Burger van Primera Burger en Chocolaterie Burger.

1. Wie ben jij en wat voor bedrijf heb jij?

Wij, Els en Anthony Burger hebben de winkels Chocolaterie Burger en Primera Burger aan de Korte Delft in Middelburg.  De Chocolaterie, overgenomen van onze ouders, bestaat dit jaar 69 jaar en de Primera zijn wij 33 jaar geleden gestart.  Samen met ons team van medewerkers runnen wij deze shops met plezier.

1. Wat kan je bij de Primera allemaal kopen of regelen?

Dat is erg divers: van een losse postzegel tot een visakte [ Postkantoor ] tijdschriften, cadeaukaarten, tabak, staatsloten, lotto en toto, wenskaarten en souvenirs.    In de Chocolaterie verkopen wij natuurlijk de lekkerste bonbons en chocolade, daarnaast Zeeuwse roomboterbabbelaars, nougat en drop.

1. Hoe ziet jou werkdag eruit?

1. Hoe ben jij bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Onze dochter Linda is, nadat ze een paar jaar lid was van een voetbalvereniging, jarenlang lid geweest van ONDO. Na deze periode is zij gaan korfballen bij DSC in Eindhoven.  Dit jaar studeert zij af aan de Fontys Sporthogeschool in Eindhoven.  En doet momenteel veel Crossfit.

5. Zijn er dingen waar ONDO zich nog kan verbeteren?

Wellicht de wedstrijden via Live Stream laten uitzenden? En wat meer wedstrijdverslagen op de site.

6. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle ONDO leden van jou of je bedrijf weten?

Òòk voor een leuk cadeau …. even naar Primera en de overbuurman:  Chocolaterie Burger!