Sponsor in Beeld | Intersport Erik

De vakantie zit er weer op, het nieuwe seizoen gaat weer beginnen. Mocht je nog nieuwe spullen nodig hebben dan in Intersport Erik in Middelburg het juiste adres. Intersport Erik, al jaren sponsor van ONDO, verkoopt de ONDO-kledinglijn! Zo vlak voor het begin van het seizoen is het daarom goed om Intersport Erik in het zonnetje te zetten. Vandaag deel 9 van de Sponsor in Beeld met Erik en Monique Huisson van Intersport Erik.

• Wie ben jij en wat voor bedrijf heb jij?

Wij zijn Erik en Monique Huisson en hebben Intersport Erik sinds 1994 overgenomen van de toenmalig eigenaar Henk Boers. Wij zijn als Intersport Erik lid van de inkoop organisatie Euretco gevestigd in Hoevelaken. Intersport is een wereld wijd opererende organisatie met in totaal 4500 winkels. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bern Zwitserland. Daar hebben wij weinig mee te maken. De verantwoording voor de Nederlandse markt ligt bij Euretco.

• Wat kan je bij Intersport Erik allemaal kopen?

Wij verkopen zoals het zo mooi noemen de primaire sporten running/voetbal/zwemmen/fitness/training/outdoor en tennis. Daarnaast uiteraard korfbal en nog vele andere sporten zoals ski/badminton/dart etc.

• Het nieuwe veldseizoen staat op het punt van beginnen. Welke nieuwe trends zijn er voor het buitenkorfbal?

Weinig nieuws alleen nieuwe korfbalschoenen van Mizuno. Zij zijn ook de sponsor van het Nederlands korfbal team.

• Hoe ziet jou werkdag eruit?

Wij beginnen rond half negen tot 18.00 uur winkel is open van 09.30 en op maandag van 13.00. Koopavond op donderdag. Af en toe savonds terug om nog wat dingen in orde te maken.

• Hoe ben jij bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Wij zitten al jaren bij Ondo en hoe we daar gekomen zijn weet ik eigenlijk niet meer, maar de band met Ondo is goed en ik volg het op afstand. Het lukt namelijk niet om er altijd te gaan kijken. Probeer 1 a 2 keer per seizoen te gaan kijken. Leuk detail onze oudste zoon deed dit jaar mee met het familie toernooi en hij had gelijk respect voor de sport. Hij dacht dat het niet zoveel voorstelde.

• Hoe zie jij ONDO voor je?

Wij zien en horen van klanten dat Ondo een leuke familie club is waar je recreatief en prestatief prima ziet samen gaan. En dat is niet bij iedere club zo, zeker een pluim waard.

• Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle ONDO leden van jou of je bedrijf weten?

Wij hebben sinds kort een nieuw klanten systeem het oude met de pasjes is vervallen de registratie blijft wel hetzelfde. Klanten kunnen nu de VIP app downloaden en worden zo op de hoogte gehouden van de nieuwste artikelen en winkel actie’s.

Dus iedereen graag de VIP app downloaden het levert bij iedere aankoop 4% extra op voor de klant naast de 10% die we direct geven!

Vragen hierover we helpen je graag in de winkel om hierbij te helpen.