Sponsor in Beeld | Hubo XL

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken de sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 13, met in de hoofdrol Jacob Passenier van de Hubo XL uit Serooskerke. Tot eind 2019 heette de zaak nog Multimate.

Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Jacob Passenier en heb een bouwmarkt in Serooskerke.

Hoe zie je ONDO voor je?

Als een enthousiaste vereniging waar veel gebeurd.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Dat is niet heel makkelijk te zeggen. Geen dag is hetzelfde. Naast verkopen in de bouwmarkt worden er ook veel klussen aan huis gedaan. Deuren afhangen, kasten plaatsen en sinds 2 jaar ook keukens plaatsen. In deze tak van sport is het niet alleen de verkoop die belangrijk is, echter ook het meetwerk en het verzorgen van alle aanpassingen bij de mensen thuis.

Wat is naast de naam nog meer veranderd sinds jullie van Multimate Hubo XL zijn geworden?

Qua assortiment is er niets veranderd. De organisatie Multimate en Hubo zijn al vele jaren broer en zus. Een aantal jaar geleden is dan ook besloten om de naam Multimate te laten vervallen. Na dit bericht zijn we de afgelopen jaren druk geweest met omzettingen naar de huidige winkel. Het laatste jaar was druk vanwege de ‘smoel’ van de Hubo. We hebben geprobeerd om de bouwmarkt meer open en overzichtelijker te maken. Ook zijn alle verlichtingen vervangen door LED lampen.

Wat kunnen klanten hier allemaal van merken?

Ik hoop qua assortiment niet veel. Dit is namelijk gelijk gebleven. Wel is de winkel veranderd van stijl, meer open en overzichtelijker (dat was ons doel en horen dit ook vaak aan de balie)

Wat kunnen ONDO-leden allemaal kopen bij de Hubo XL?

De verkoop bestaat uit een tal van artikelen die in elke bouwmarkt te koop zijn. Van boutje m4 tot plaatmateriaal. Wel proberen we daar een eigen draai aan te geven. Zo kan plaatmateriaal op de mm nauwkeurig worden gezaagd op onze computergestuurde zaagmachine en hebben we 4 mengrobots staan voor alle soorten verven. Zo kunnen we zowel proffessionele verf mengen als; Sigma, Sikkens en SPS, maar ook doe-het-zelf kwaliteiten als Histor en Flexa en een eigenmerk Karakter en Finessverven. De laatste jaren kunnen we merken dat het schilderen op waterbasis steeds gewoner is geworden (een schilder moet nl ook binnen altijd zo schilderen) we hebben dan ook hier speciaal een mengmachine voor genomen van het proff. Merk op waterbasis nl. Lucite. Dit is het merk voor schilderen op waterbasis, voor zowel binnen als buitenschilderwerk.

Wat is het mooiste of het project waar je het meest trots op bent wat je ooit met de Hubo XL gerealiseerd hebben?

Een project hier in uitlichten is niet eenvoudig, maar waar ik het meest trots op ben is eigenlijk ons team. Samen met alle mensen proberen die kwaliteit te leveren die een klant van ons verwacht. Dit is elke dag topsport en…. Daar is iedereen bij ons belangrijk voor, van de mensen achter de kassa tot de monteur die een prachtige keuken plaatst.

Waarin onderscheid de Hubo XL zich van andere bouwmarkten?

Ik kan en mag natuurlijk geen oordeel geven op een ander, echter we proberen naast de standaard zaken veel maatwerk te leveren als; kasten, deuren, keukens en kleuren. Of we daarin slagen is eigenlijk aan een ander te oordelen, maar we doen ons best.

Wat zijn we vergeten te vragen?

Dat is misschien wel een heleboel, echter is wil graag zelf nog iets kwijt onder deze vraag. We komen zelf uit Serooskerke en weten wat een vereniging kan bieden voor mensen in de omgeving.  Ik weet dat naast sportieve prestaties van Ondo (en die zijn niet mis) ook het sociale aspect heel belangrijk is. Wij wensen iedere sporter, supporter en vele vele vrijwilligers veel plezier bij Ondo.