SPONSOR IN BEELD | ENDURA SPORT

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken de sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 8, met in de hoofdrol Adri de Visser van de Endura Sport uit Goes.

  • Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Ik ben Adri de Visser en ben vanuit hobby en passie Endura Sport begonnen: Specialist in racefietsen en mountainbikes

In 2005 zijn we gestart in Middelburg waarbij de opening werd verricht door niemand minder dan de grote Eddy Merkx en de toenmalige burgemeester van Middelburg Schouwenaar. Nu is de winkel gevestigd in Goes aan Klein Frankrijk 31 B.

ENDURA SPORT is de speciaalzaak voor wie fietsen als een sport ervaart. In onze winkel kunt u vrijwel alle producten vinden die zowel de wielrenner, mountainbiker als de “gewone” fietser nodig heeft. Ook voor spinning hebben wij zowel schoenen als kleding op voorraad. Endura Sport is onder andere dealer van de topmerken BMC, Cannondale en voor de kinderen Frogbikes.

  • Hoe ben je bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Wij zijn met Ondo in contact gekomen omdat onze kinderen Valerie en Thijs met veel plezier de korfbal sport beoefenden. Thijs doet dat nog steeds in Ondo A3 en doet ook de videoanalyse  voor de selectie.

  • Hoe zie je ONDO voor je?  

Ondo is een gezellige vereniging die erg veel organiseert voor haar leden.

  • Wat kunnen ONDO-leden allemaal kopen of laten doen bij Endura Sport? 

Je kunt bij Endura Sport terecht voor alles op het gebied van fietsen waar een sportief element aan zit. Zo ook sportieve E-bikes, Accessoires, fietsnavigatie, bikefitting, kleding, schoenen, voeding,  enz.

Voor een indruk van het complete programma nodigen wij jullie uit om onze geheel vernieuwde website te bezoeken: www.endurasport.nl

  • Vorig jaar mei zijn jullie door RTL 4 uitgeroepen tot de beste tweewieleronderneming van Zeeland. Waarom zijn juist jullie dit geworden? Waar onderscheiden jullie jezelf in?

RTL 4 heeft na online onderzoek een voorselectie gedaan en middels mystery shoppers onder andere Endura Sport beoordeeld op klantvriendelijkheid, assortiment, goede service en klantvriendelijkheid. Op basis daarvan is Endura Sport als beste beoordeeld in de provincie Zeeland en daar zijn we heel erg trots op.

In 2017 waren we al uitgeroepen tot tweewielerwinkel van het jaar in de regio Goes maar vooral de beoordeling van RTL 4 in 2018 vonden we super gaaf.

  • Wat zijn we vergeten te vragen?

Begin april organiseren wij ieder jaar de Endura Classic waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Dit is een fietstoertocht voor elke fietser met meerdere afstanden van 35 tot 100 km.

De kortere afstanden starten zowel in Middelburg als in Goes

Hou onze website in de gaten voor de exacte datum in 2020 en hou er vast wat rekening mee in de agenda.