Sponsor in Beeld | Camping Sterrebos

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken de sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 12, met in de hoofdrol Annelies Mesu en Nikie Geervliet van Camping Sterrebos.

  • Wie zijn jullie en wat voor bedrijf hebben jullie?

Wij zijn Annelies en Nikie en hebben in 2016 familiecamping Lorier overgenomen.

Eigenlijk ‘kregen’ we de minicamping erbij, toen Aannemersbedrijf Mesu de grote loods en gebouwen, en Jeroen en Nikie de woning van Cor Lorier kochten.

Nieuwe mensen vraagt om een nieuwe naam…dus vandaar Minicamping Sterrenbos.

  • Waarin onderscheidt Minicamping Sterrenbos zich van andere campings?

Wij zitten met onze camping midden op Walcheren. Vanuit ons kun je alle kanten op binnen Walcheren. Voor je het weet lig je zo op het strand of sta je op de markt in Middelburg…

Het mooiste plekje van onze camping heeft een prachtig zicht op de weidse vlakte tussen Sint-Laurens en Grijpskerke, ’s avonds kun je daar genieten van een mooie zonsondergang.

  • Hoe ziet jullie werkdag er ongeveer uit?

Dit is natuurlijk iedere dag weer anders…we hebben vaste gasten, maar er komen zeker in het hoogseizoen elke dag weer nieuwe gasten of ze vertrekken weer. We zorgen ervoor dat het sanitair gebouw netjes blijft, de camping goed onderhouden wordt, doen gezellige activiteiten met de campinggasten en elke dag lopen we wel even een rondje om een praatje te maken…

  • Jullie hebben inmiddels vier zomers gedraaid op de camping. Wat heeft jullie het meeste verrast?

Toch wel om te zien hoe mensen zo verschillend kunnen komen kamperen, wat ze meenemen, wat ze neerzetten etc. Zo hebben we wel eens mensen gehad die in de buitenlucht onder een tentdoek hebben geslapen…gelukkig bleef het droog 😉

We hebben ook al eens ONDO-leden mogen verwelkomen op onze camping: heel gezellig en verrassend misschien om te kamperen in je eigen woonplaats!

  • Zelf gaan jullie ook al jaren kamperen op vakantie, waarom juist kamperen en wat is het leuke volgens jullie aan kamperen?

Nikie werd vroeger door haar ouders meegenomen om te kamperen (ze had dus eigenlijk geen keus 😉). Weer of geen weer, in Nederland of Frankrijk…iedere zomervakantie werd de tent weer opgezet! Gelukkig deed Jeroen dit ook altijd al en genieten we er nog altijd van om lekker buiten te zijn…

Kamperen geeft een gevoel van vrijheid, meestal zochten we een plekje op een kleinere camping dichtbij een rivier of watertje.

  • Hoe zijn jullie bij ONDO terecht gekomen en wat is jullie band met ONDO?  

Nikie is in de E’s op korfbal gekomen bij ONDO via haar zus en speelt er al heel wat jaren. Momenteel speelt ze in het 2e. Ook heeft ze vele jaren trainen gegeven en organiseert ze nu nog activiteiten zoals de Kangoeroedag en het Schoolkorfbaltoernooi.

Annelies is al heel lang lid (zeker al meer dan 40 jaar) en heeft al heel wat verschillende dingen gedaan binnen de vereniging. Nu zit ze met veel plezier in de kantinecommissie.

  • Hoe zien jullie ONDO voor je?  

ONDO draagt bij aan het sociale netwerk van heel veel mensen. Er wordt gezellig met elkaar gesport, maar er worden ook veel andere activiteiten georganiseerd waar je aan deel kunt nemen. Zo breng je stiekem veel tijd met elkaar door…

  • Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle ONDO leden van jullie of het bedrijf weten?

Kom maar eens een nachtje (proef)kamperen 😉