Sponsor in Beeld | Bouwbedrijf Maljaars

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken de sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 7, met in de hoofdrol Hendrik Maljaars van Bouwbedrijf Maljaars.

1. Wie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Ik ben Hendrik Maljaars, en ik run sinds 2005 mijn eigen bouwbedrijf(je) op st Laurens

1. Hoe ben je bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Via Gertijn onze zoon. Hij deed mee met een korfbaltoernooi en vond het een gave sport. Inmiddels zit hij alweer heel wat jaartjes bij de club. Zijn jongere broer Jarne en zusje Emlie zijn inmiddels ook met veel plezier bij de vereniging!

1. Hoe zie je ONDO voor je?

Als een actieve, (natuurlijk) sportieve en zeer samenbindende vereniging…een vereniging om trots op te zijn! Het is een soort van grote ‘Ondo family’

1. Hoe ziet je werkdag eruit?

Vroeg uit de veren, zorgen dat alle materialen voor handen zijn. Naar de klant toe en aan de slag. ’s Avonds vaak administratief werk. De werkzaamheden variëren elke dag, maar dat maakt het juist ook uitdagend.

Het leven bestaat niet alleen uit werken, dus probeer ik ook nog tijd vrij te maken om eens de racefiets te pakken of mijn zaalvoetbalschoenen aan te trekken.

En uiteraard op de zaterdag om de jongens aan te moedigen op het korfbalveld…

1. Wat kunnen ONDO-leden allemaal laten doen door Bouwbedrijf Maljaars?

Van een nieuwe badkamer tot nieuwbouw. Ook de plaatsing van nieuwe houten/kunststof kozijnen of renovatie van uw woning is bij ons in goede handen. U kunt ten allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen.

1. Wat is het mooiste of het project waar je het meest trots op bent wat Maljaars ooit gerealiseerd heeft?

Kort geleden een prachtige verbouwing van een woning mogen doen in Scandinavische stijl. Heel gaaf werk met mooie duurzame materialen. Het resultaat mocht er zijn.

1. Wat zijn we vergeten te vragen?

Niets, maar ik heb wel een vraag: Of je op je 40e ook nog kunt leren korfballen 😉

Dat kan zeker! Je bent nooit te oud om te korfballen! Uiteraard kan dit gewoon bij een senioren team, maar bij ONDO hebben we ook twee trimgroepen. Zij trainen wekelijks nog erg fanatiek maar spelen geen wedstrijden meer!