Sponsor in Beeld | Autobedrijf Melse BV

In de tweewekelijkse rubriek “Sponsor in Beeld” wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van ONDO.

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 2, met in de hoofdrol Saco Melse van Autobedrijf Melse.

  1. Wie ben jij en wat voor bedrijf heb jij?

Ik ben Saco , Ik run samen met mijn broer Jacob-Jan Autobedrijf Melse. We zijn gevestigd in Vlissingen en Goes. In Vlissingen repareren we ook autoschades voor elk merk auto en we zijn ook officieel reparatiebedrijf voor ZLM verzekeringen.

  1. Welke merken kunnen we bij Autobedrijf Melse kopen?

We zijn dealer van de merken Seat en Skoda. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het merk Kia en Ford.  We hebben circa 200 jong gebruikte auto’s in voorraad van alle merken.  Al onze occasions staan op onze website .

  1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Ik ben om kwart voor acht op de zaak.  Ik ontvang samen met mijn collega’s onze klanten, die hun auto voor onderhoud brengen.  Daarnaast ben ik druk met het verkopen van auto’s en het besturen van ons bedrijf. Met als doel tevreden klanten. Meestal  ben ik ’s avonds om 19,30 uur thuis.

  1. Waar kunnen ONDO leden jouw bedrijf voor inschakelen?

ONDO-leden kunnen ons inschakelen voor allerlei onderhoud en schades  aan elk merk auto. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een occasion hebben we een ruime keuze.

  1. Hoe ben jij bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Mijn dochters, Rosan en Evi korfballen bij ONDO. Vroeger heeft mijn vrouw Suzan als kind ook bij ONDO gekorfbald. Mijn vrouw gaat vaak kijken bij mijn dochters. Zelf ontbreekt mij de tijd om te gaan kijken, maar bij een feestje probeer ik aanwezig te zijn. Zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse barbecue van Vrienden van Ondo. Wat altijd erg gezellig is.

  1. Hoe zie jij ONDO voor je?

ONDO is een gezellige familieclub. Met veel vrijwilligers. Opvallend dat veel jonge mensen op een positieve manier  actief zijn.

  1. Zijn er dingen waar ONDO zich nog kan verbeteren?

Ga zo door!!

  1. Wat zijn we vergeten te vragen en wat moeten alle ONDO leden van jou of je bedrijf weten?

Onze slogan is: ”Welke auto u ook zoekt, Melse heeft  ‘m”

Iedereen van ONDO  is van harte welkom in ons bedrijf voor een bezoek en een bakje koffie.

 

Over twee weken volgt deel 3, dan staan Els en Anthony Burger van Chocolaterie Burger en Primera Burger in de spotlights.