Sponsor in Beeld | Aannemersbedrijf Mesu BV

KV ONDO heeft een nieuwe website gekregen. Een nieuwe rubriek op deze site is “Sponsor in Beeld”. In deze tweewekelijkse rubriek wil de sponsorcommissie door middel van een interview een sponsor voorstellen aan de leden van ONDO.

Sponsors zijn belangrijk voor ONDO. Door financiële of andere steun maken sponsoren het gezond functioneren van de club mogelijk. Het is ook niet van zelfsprekend dat zij zich aan ons verbinden. Daarom verdienen zij onze en uw brede ondersteuning. Graag zou de sponsorcommissie daarom via deze weg ook de leden van ONDO willen oproepen om eens te kijken welke inkopen je juist bij een sponsor zou kunnen doen! Want behoud van goodwill is voor uitbouw van een krachtige vereniging van groot belang. Vandaag deel 1, met in de hoofdrol Jeroen Mesu van Aannemersbedrijf Mesu BV.

1. Wie ben jij en wat voor bedrijf heb jij?

Ik ben Jeroen Mesu, 27 jaar en ik werk bij Aannemersbedrijf Mesu, waarbij ik zowel op de bouw als op kantoor werk.

1. Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Mijn werkdag begint ’s ochtends om 7 uur en eindigt in principe eind van de middag/begin van de avond, afhankelijk van hoe druk het is. Overdag werk ik op de bouw en ’s avonds ben ik regelmatig op kantoor aanwezig om zaken voor te bereiden etc.

1. Waar kunnen ONDO leden Aannemersbedrijf Mesu voor inschakelen?

Eigenlijk voor alle bouw gerelateerde werkzaamheden kunnen mensen ons inschakelen. Van het kleinste werk, bijvoorbeeld het repareren van een slot, tot het verbouwen of nieuwbouwen van een woning. Voor al deze werkzaamheden hebben wij vaste (vak)mensen in dienst die alle uiteenlopende werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals timmerwerk, metselwerk, stukadoorwerk en tegelwerk, waarbij iedereen zijn eigen specialiteit heeft.

Veelal zijn wij actief met verbouwingen/renovatie en restauratie van woningen, maar ook het veranderen van badkamers en keukens hoort bij onze mogelijkheden.

1. Jullie zijn bezig met een grote verbouwing binnen het bedrijf. Wat gaat er de komende periode allemaal veranderen?

Wij zijn inderdaad van plan om de huidige locatie te sluiten en het bedrijf aan de Wilgenhoekweg verder voort te zetten. Ter plaatse van de huidige locatie (Schotelweg) mogen we enkele woningen bouwen.

Op de nieuwe locatie hebben we meer ruimte (zowel binnen als buiten) en kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoet gaan. Een van de vele voordelen is meer ruimte voor het prefabriceren van houtskeletbouwelementen. Deze bouwmethode zien we steeds meer in Nederland i.v.m. de steeds hogere isolatie-eisen. Voorwaarde voor deze bouwsystematiek is een grote werkplaats/loods. In de loods op de Wilgenhoekweg kunnen we kleine aanbouwen tot volledige woningen onder geconditioneerde omstandigheden maken en deze vervolgens op de bouwlocatie plaatsen.

We zijn van plan om na de bouwvakvakantie het nieuwe kantoor + werkplaats aan de Wilgenhoekweg te realiseren.

1. Hoe ben jij bij ONDO terecht gekomen en wat is je band met ONDO?

Van kinds af aan ben ik al lid van ONDO. Ik ben op 4 jarige leeftijd bij de Ministars begonnen en heb alle jeugdteams doorlopen. Ondertussen ben ik dus al een poosje lid van ONDO en heb ik al veel mensen bij de korfbal ontmoet, onder andere Nikie!

1. Hoe zie jij ONDO voor je?

Ik zie ONDO als een gezellige en sportieve vereniging waarbij de sportieve prestaties samengaan met gezelligheid.

Over twee weken volgt deel 2, dan staat Saco Melse van autobedrijf Melse in de spotlights.