Spar Sanderse is gestopt

Afgelopen zaterdag was de Spar Sanderse in Grijpskerke voor de laatste keer open. Louis is vele jaren trouw sponsor geweest van onze vereniging. De laatste jaren was de Spar o.a. sponsor van ons vierde team. Daarnaast sponsorde Louis ons ook met enkele reclameborden en bij de opening van onze kantine heeft hij nog een koelkast geschonken aan onze vereniging.

Mooie momenten waren ook de barbecues van het Vrienden van ONDO toernooi. Het organiseren begon bij Louis aan de keukentafel, waarna samen met Slagerij Heersma altijd voor een heerlijke barbecue werd gezorgd. Als dan ’s avonds tijdens het feest bleek dat er toch iets meer werd gedronken dan verwacht, konden we ook ’s avonds laat nog even naar de winkel voor een paar extra kratjes.

Kortom een kleurrijke sponsor die ONDO zeer dankbaar is! Gelukkig was Louis niet alleen sponsor van ONDO, maar ook een trouwe fan. We gaan Louis dus waarschijnlijk alleen maar vaker zien bij ONDO.

Op een later moment zullen wij bij ONDO ook nog een keer op feestelijke manier Louis in het zonnetje zetten. Vanaf deze plek willen we Louis en de familie Sanderse alvast bedanken voor de jarenlange steun.

Afgelopen zaterdag is Louis ook op Grijpskerke al in het zonnetje gezet. De PZC en Omroep Zeeland maakte hier leuke artikelen / filmpjes over.