Sint Laurens in beweging 2022

Off

Sporten is gezond!!
Daarom organiseert kv ONDO op 14 en 21 mei en 11 juni een uurtje sporten voor iedereen! Alle groepen starten om 10.00 uur op sportpark de Brigge en zijn om 11.00 uur weer klaar.

Open voor iedereen uit de omgeving. Deelname is gratis!

Klik hier voor de flyer.

Welke activiteiten organiseren wij?

Peutergroep: tot 4 jaar
Onder leiding van juf Desiree van speelgroep ’t Groentje kunnen kinderen vanaf dat ze kunnen lopen tot 4 jaar lekker een uurtje spelen op een afgezet stukje van het sportveld de Brigge. Er zullen liedjes gezongen worden, spelletjes worden gespeeld en natuurlijk lekker spelen met de verschillende materialen.

Ministars: 4 – 6 jaar
Kinderen van 4 tot 6 jaar doen mee met de Ministars van KV ONDO; ze doen spelletjes, leren gooien, vangen, misschien zelfs al in de korf schieten en maken natuurlijk heel veel lol.

Clinic korfballen: 6 – 18 jaar
Voor kinderen/jeugd in de leeftijd 6 tot 18 jaar; een echte korfbaltraining waarin je leert gooien, vangen, schieten op de korf en zult merken hoe leuk het is om samen te sporten.

Bootcamp: vanaf 16 jaar
Voor iedereen vanaf 16 jaar die zichzelf een beetje uit wil dagen! De bootcamp wordt verzorgd door een instructeur van Fitness de Driehoek. De bootcamp training bestaat uit onder andere hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen.

Mountainbike groep: vanaf 16 jaar
Onder leiding van een ervaren mountainbiker een ronde van een uur fietsen. Zelf een mountainbike meenemen.

Wandelgroep: alle leeftijden
Onder leiding van een fysiotherapeut in opleiding kan iedereen een rondje meewandelen door de prachtige natuur rondom het mooie Sint Laurens.

Zin om mee te doen?
Ga naar de pagina van Commissie O&S of klik hier om je op te geven!