Rommelmarkt weer groot succes

Wat een schitterende dag was het op vrijdag 19 mei 2023: veel publiek, veel spullen, mooi weer en een prachtige opbrengst! De bruto opbrengst was afgerond circa Eur 5.250,- en zonder de onkosten houden we circa Eur 4.400,- over voor de clubkas..! En dat allemaal door de hulp van de vele vrijwilligers, iedereen heel erg bedankt namens de rommelmarkt commissie!

Voordat de dag zelf aanbreekt, is er al veel werk verzet: overleg om de planning door te nemen, promotie met onder andere huis-aan-huis flyers, het huis van de buren leeg halen, kramen opzetten, spullen ophalen en voorsorteren per kraam etc. Speciale dank hierbij voor de inzet van de 4 tractoren!

De opening was, net als vorige versies, spectaculair. Meer dan honderd man sprinten echt naar de kramen toe in de hoop iets waardevols te scoren. Veel aanloop, zeker in de eerste uren, wat voor een gezellige sfeer zorgde op het terrein. Ook de wafel – en taartverkoop was een groot succes, de A dames verzorgden de catering prima. Zie de link hieronder voor prachtige sfeerbeelden, gemaakt door Siem uit Serooskerke

Link naar sfeeropnames zoals gemaakt met een drone: klik hier (opgeslagen op Google Drive)

Nogmaals iedereen super bedankt voor de inzet en wie weet tot over 2 jaar!

Na afloop zijn nog potten, pannen, servies en bestek mee gegeven aan het goede doel: vanuit een landelijk verdeelcentrum wordt dit verstuurd naar Turkije en Oekraïne. Het opruimen van de niet verkochte spullen verliep verder goed, met wat hulp van een shovel gaat alles wel zo snel… We beseffen ons dat vele vrijwilligers deze dagen actief zijn geweest voor onze vereniging, maar we hebben als club weer laten zien dat we met z’n allen zo’n evenement kunnen realiseren met een heel goed resultaat!