Rommelmarkt 31 mei 2019

Op 31 mei 2019 staat weer een volgende editie van onze traditionele rommelmarkt gepland. In verband met wijzigingen in het competitieschema is er geen gelegenheid om de rommelmarkt eind juni of begin juli te organiseren en is gekozen voor de vrijdag na de Hemelvaartsdag.

Iedereen die ONDO een warm hart toedraagt, wordt gevraagd om alvast allerlei spullen te verzamelen die kunnen worden verkocht op onze rommelmarkt. De spullen zullen huis-aan-huis worden opgehaald op de woensdagavond ervoor, vanaf 18:00 uur. Mocht iemand al eerder spullen aan ons kwijt willen, neem svp even contact op met een van de commissieleden (zie hier voor contactgegevens).

De commissie onder leiding van Hans Adriaanse is al druk doende met de voorbereidingen. Er zal een rooster worden opgesteld voor bezetting van alle taken: ophalen, voorsorteren en verkoop van spullen en het opruimen na afloop. Bij deze een dringende oproep aan iedereen om de agenda te reserveren. Binnenkort krijgt iedereen die wordt ingeroosterd nog apart bericht. Alvast enorm bedankt!