Rommelmarkt 2019 – opbrengst

We kunnen terugkijken op een zeer, geslaagde rommelmarktdag. Het weer zat erg mee en er was een grote aanloop. De dag verliep prima en de vernieuwde opstelling van de kramen hielp eraan mee. De opbrengst was circa € 3500,-  en hiermee zijn we meer dan tevreden!

Tijdens deze dagen zijn bijna 175 mensen elk 2,5 uur in touw voor onze vereniging. De commissie wil dan ook iedereen enorm bedanken voor jullie hulp zowel ’s woensdags als vrijdags. Een speciale dank aan firma Mesu en de sponsors die de wafelverkoop mede hebben mogelijk gemaakt: kaasboerderij Schellach, bakkerij Schrieks en de familie Sturm. Een bijzondere dank ook voor de dames Corrie (wafelbeslag) en Matty (EHBO)!

Overigens hebben we zaterdags voor het eerst meegedaan met de rommelroute van Sint Laurens, wat voor herhaling vatbaar was. Terugkijkend, een prachtige weekend voor onze vereniging, nogmaals iedereen enorm bedankt!

De rommelmarktcommissie 2019