Programmaboek zaal 2018/2019

Het volledige programmaboek staat weer op de site. Deze kun hier vinden.

Het programmaboek is iets later gepubliceerd dan normaal. Dit heeft te maken met software die ontwikkelt wordt om het inroosteren van vrijwilligerswerk eerlijker, makkelijker en sneller te maken. Ook dit programma wordt vrijwillig gemaakt als school opdracht van Lars. Doordat de deadlines (januari 2019 en ‘nu’) niet samenlopen werkte het nog niet optimaal en duurde het ietsjes langer dan normaal. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Mede door deze reden (en het feit dat weinig mensen deze enquête hebben ingevuld) wordt er nog geen rekening gehouden met de persoonlijke wensen van jullie als vrijwilliger. Als je de enquête nog niet hebt ingevuld, doe dat dan! Dan kunnen we proberen om de vrijwillige taken binnen onze vereniging op een zo fijn en leuk mogelijke wijze te voltooien.

Meer weten over wat er speelt rond de vrijwilligers van ONDO? Klik dan hier!

Met vriendelijke groet,
Lars en Kristy