Nieuws van het trainersfront

Elk jaar rond deze tijd gaat de TC aan tafel met de trainers van ONDO 1&2, voor een evaluatie en een voorzichtige blik op het toekomstige seizoen. Dit jaar zijn we wat eerder dan gebruikelijk aan tafel gegaan. Deels omdat we door de corona beperkingen wat meer ruimte hadden in de agenda’s, maar ook omdat dit het derde seizoen is dat de heren voor deze groep staan.

Uit deze fijne gesprekken is gekomen dat zowel Jouri, Robin en Jordy om verschillende persoonlijke moverende redenen aan het eind van het seizoen andere uitdagingen aan gaan.

Via deze weg willen we al onze dank uitspreken voor de prettige samenwerking, met fantastische resultaten!! Waaronder twee historische promoties naar de overgangsklasse voor ONDO 1. Daarnaast heeft ONDO 2, onder leiding van Jordy, de stap gemaakt naar een stabiele reserve tweedeklasser en misschien zelfs wel meer dan dat..!!

Voor de TC en het bestuur van KV ONDO de uitdaging om weer een staf samen te stellen voor volgend seizoen, maar voor het zover is, hopen we nog een aantal mooie zaterdagen tegemoet te gaan en het seizoen in stijl af te sluiten!

Daarna hopen we jullie, Jordy, Robin en Jouri nog vaak met een biertje of chocomel op ‘’de Brigge’’ langs de lijn te zien, want jullie horen bij de ONDO familie!!

TC en bestuur,

KV ONDO.