Nieuws van het trainersfront

Een paar maanden geleden hebben we op ludieke wijze medegedeeld dat Jouri van de Broeke, trainer van ONDO 1, blijft. In de tussen tijd zijn we druk bezig geweest om alle ploegen te voorzien van begeleiding voor volgend seizoen. We zijn daar voor een groot deel in geslaagd, zo is de jeugdafdeling bijna helemaal voorzien van begeleiding en hebben we de staf van selectie 1&2 compleet!

In de staf van selectie 1&2 hebben we dit jaar een paar nieuwe gezichten, namelijk Sjaak Joziasse en Niels Witte. Deze heren zullen samen ONDO 2 gaan coachen en trainen. Sjaak Joziasse is natuurlijk een bekende naam in de Zeeuwse korfbalsport. Hij is bij tal van verenigingen hoofdtrainer geweest en heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan. We zijn dan ook erg blij en trots dat we iemand van zijn kaliber kunnen toevoegen aan de staf!! Sjaak zal ook Jouri gaan assisteren bij wedstrijden van ONDO 1. Niels zal voor het eerst deel uit gaan maken van de staf van ONDO 1&2. Na een paar seizoenen verschillende senioren teams getraind en gecoacht te hebben, is dit een mooi moment om de stap naar ONDO 2 te maken.

Naast deze drie heren zullen Wilbert Walraven, Kevin van Schaik en Evelien Wattel de functie teambegeleiding/fysio weer gaan verzorgen. Een belangrijke, niet te onderschatten schakel in de staf!

Voor ONDO 3, 4 & 5 zijn we nog wel hard opzoek naar begeleiding. Mocht je het leuk vinden om daar deel van uit te maken, laat het de TC weten door middel van het contactformulier!!

De begeleiding voor de jeugd teams kun je hier vinden, een mooie groep vrijwilligers! We willen iedereen alvast bedanken voor de inzet, zonder trainers, begeleiders en coaches zijn we nergens! Op naar een mooi, ”’normaal” korfbalseizoen!

Vriendelijke groet, TC KV ONDO

Lijkt het je leuk om een team te begeleiden?

kv ONDO is op zoek naar enthousiaste trainers, coaches en begeleiders. Lijkt dit je leuk, laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)

Laat ons weten bij wat voor ploeg je ons wilt helpen!

Geef hieronder je voorkeur aan of vraag naar de mogelijkheden, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Post expires on zaterdag oktober 23rd, 2021