Nieuws van de TC

Met grote tevredenheid kunnen we melden dat de technische staf van ONDO 1&2 in grote lijnen vorm begint te krijgen voor volgend seizoen. De trainers van het vlaggenschip van ONDO, Jouri van den Broeke en Robin Wisse, hebben aangegeven ook volgend seizoen voor de groep te willen staan.

Daarnaast hebben we voor ONDO 2 ook een trainer weten vast te leggen, namelijk de 30-jarige Jordy Sleijpen. De oud speler van Fortis, die bij die vereniging ook diverse teams heeft getraind, zal samen met Van den Broeke en Wisse de trainingen van de selectie 1&2 gaan leiden.

Verder zullen een aantal vertrouwde gezichten volgend seizoen niet meer te zien zijn in de technische staf. Hier gaan we de komende perioden mee aan de slag en zullen uiteraard nog stil staan bij de stafleden die na dit seizoen afscheid nemen van selectie 1&2.

TC KV ONDO