Nieuws van de TC

Zaterdag spelen de meeste ploegen de laatste wedstrijd, daarom kijken we alvast even naar volgend seizoen.

Begin april hebben we al kunnen meedelen dat Wim Allaart trainer zou worden van ONDO 1, nu kunnen wij ook vol trots meedelen dat de staf van ONDO 1&2 compleet is. We kunnen wel zeggen dat we dit jaar een mooie complete staf hebben en daar zijn we dan ook trots op!!
Naast Wim zal ook Niek Peene bij de staf aansluiten. De meeste van ons zullen Niek kennen als korfballer van Stormvogels, maar inmiddels spelen zijn twee kinderen ook al een paar jaartjes bij ONDO in de jongste jeugd. Niek is een mooie versterking voor de staf en we zijn dan ook blij dat Niek dit samen met Wim gaat doen!!
Ook zijn we heel blij dat Sjaak Joziasse en Niels Witte volgend seizoen wederom voor de groep zullen staan bij ONDO 2. Dit is het eerste seizoen voor beide heren en voor alle partijen smaakte het naar meer.
Verder is de staf uitgebreid met Joris Hoogwerf. Joris zal op de achtergrond wat aan videoanalyse doen van onder andere de tegenstanders, maar ook ons eigen spel. Een mooie aanvulling voor de staf.
Dan zijn we er nog niet, want Kevin van Schaik blijft gelukkig als fysio betrokken bij de selectie en Evelien Wattel en Maxime Onderdijk zullen de rol van teambegeleider op zich nemen. Kevin en Evelien zijn bekende gezichten op de bank, daar komt nu Maxime bij. Heel fijn, zijn zeer gewaardeerde taken.

De staf van de selectie is compleet, verder zijn we nog hard bezig om alle andere teams van KV ONDO te voorzien van begeleiding. We kunnen daar altijd handjes bij gebruiken, lijkt het je leuk neem dan contact op met de TC of vul het contactformulier in onderaan dit bericht.

Ook legt de TC momenteel de laatste hand aan de nieuwe teamindeling, deze zullen wij op zondag 26 juni publiceren op de site.

Vriendelijke groet,
TC KV ONDO

Lijkt het je leuk om een team te begeleiden?

kv ONDO is op zoek naar enthousiaste trainers, coaches en begeleiders. Lijkt dit je leuk, laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)


Laat ons weten bij wat voor ploeg je ons wilt helpen!

Geef hieronder je voorkeur aan of vraag naar de mogelijkheden, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.