Nieuwe sponsor | Autoschade Poppe en Auto First Rodam

Sinds begin van het seizoen zijn Autoschade Poppe en Auto First Rodam sponsor geworden van KV ONDO. Naast dat zij een bord hebben gesponsord hebben zij ook de deur van ons nieuwe materialenhok zwart gespoten.

Schadeherstel Roland Poppe & Autoservice RoDam zijn twee zusterbedrijven in Vrouwenpolder en Wissenkerke. Gezamenlijk bieden wij alles op het gebied van auto onderhoud en reparaties. Tevens hebben wij te allen tijde een ruim aanbod aan gebruikte auto’s in uiteenlopende prijscategorieën.

Voor schadeherstel, spuitwerk en betaalbare occasions bent u bij Schadeherstel Roland Poppe in Vrouwenpolder op het juiste adres. Of het nu gaat om een deuk, lakschade of ruitschade. Wij herstellen uw auto tegen een gunstige prijs. Kijk ook eens op de website van autoschadepoppe.nl voor ons ruime aanbod gebruikte auto’s.

Heeft uw auto regulier onderhoud, een APK of technische reparatie nodig? Dan kunt u in Wissenkerke bij Autoservice RoDam terecht. Bent u op zoek naar een jong gebruikte occasion? Neem dan eens een kijkje in onze showroom. Voor een voorproefje kijkt u op onze site autoservicerodam.nl.

Lees hier welke nieuwe sponsoren ONDO nog meer heeft gekregen dit seizoen.