Nieuwe reclameborden

Het korfbalseizoen zit er dan wel op, maar er is gelukkig nog wel positief nieuws op gebied van onze sponsoren! Op ons sportpark de Brigge in Sint Laurens hangen namelijk weer drie nieuwe reclameborden.

Zo is het bord van ZEC Civiel vernieuwd. ZEC het civiel technisch ingenieursbureau uit Heinkenszand sponsort ONDO al een tijdje, maar sinds een tijdje heeft ZEC zijn bedrijf uitgebreid. Alle reden dus om het reclamebord te veranderen en ook Studio 3D Concepts aan het bord toe te voegen. Studio 3D concept maakt de mooiste 3D impressies en animaties!

Daarnaast heeft ONDO ook weer twee nieuwe sponsoren. Café de Tympaan uit Middelburg en Jouwclubshop.nl. Vanaf volgend seizoen gaat de Tympaan ook ONDO 3 voorzien van nieuwe kleding!

Jouwclubshop.nl kennen jullie allemaal al, ONDO heeft namelijk samen met Jouwclubshop.nl haar webshop ontwikkeld. Naast het nieuwe reclamebord wordt ook Jouwclubshop.nl nieuwe kledingsponsor. Vanaf volgend seizoen zetten zij een jeugdploeg helemaal in het nieuw.

Via deze weg willen wij ZEC Civiel, Studio 3D concept, Café de Tympaan en Jouwclubshop.nl bedanken voor de steun en we hopen op een lange samenwerking!