Nieuwe bordsponsoren sportpark de Brigge

De sponsorcommissie is blij dat er weer drie nieuwe sponsoren zijn die ons steunen door het sponsoren van een reclamebord op ons eigen sportpark. Sinds dit seizoen zijn Partner Accountants, Fitness de Driehoek en Kaloo Project Management sponsor van ONDO.

De eerste nieuwe sponsor is Partner Accountants. Partner Accountants heeft vestigingen in Middelburg, Koewacht en Goes. Dit moderne accountantskantoor richt zich met name op administratieve, financiële en fiscale dienstverlening voor het MKB.

Ook Fitness de Driehoek uit Serooskerke is sponsor geworden van een reclamebord. Fitness de Driehoek verzorgt sinds vorig jaar de bootcamp lessen bij ONDO. Ook verzorgen de trainers van de Driehoek de core stability trainingen voor de selectie en seniorenteams van ONDO. Leuk dat jullie naast ons sportief beter maken ons nu ook financieel steunen!

De derde nieuwe bordsponsor is Kaloo Project Management. Kaloo Project Management ondersteunt organisaties bij projectmatig werk, gebaseerd op ervaring in diverse branches en in variërende rollen. Kaloo is ervaren in projectmanagement met specialisaties in controlling en IT.

Via deze weg wil de sponsorcommissie deze drie bedrijven nogmaals danken de jullie steun en we hopen dat jullie nog lang sponsor van ONDO blijven.