Nieuw meubilair in de kantine!

Off

Sinds eind oktober kunnen we allemaal genieten van het nieuwe kantine meubilair. De inrichting van de kantine is geleverd door onze trouwe sponsor Weststrate uit Middelburg. Samen met John Provoost hebben we besproken hoe ONDO en Weststrate tot deze inrichting zijn gekomen. John is accountmanager meubilair bij Weststrate en bovenal ook de vader van onze Marit!

Weststrate werkt voornamelijk in Zeeland en sponsort ook vele clubs uit de regio. John: ”ONDO is goed voor haar leden en vindt haar maatschappelijke taak ook heel belangrijk. Wij bij Weststrate vinden dat mooi om te zien en hebben een sportief team collega’s waarbij sportiviteit hoog in het vaandel staat. We ondersteunen ONDO graag, daarbij is het een leuke bijkomstigheid dat Marit, Melanie en Vico, bij ONDO spelen”.

Weststrate heeft een groot assortiment met vele mogelijkheden. Het bedrijf levert alles voor kantoor en is naast kantoorspecialist dé aanspreekpartner voor verpakkingen en facilitaire artikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzendverpakkingen voor e-commerce, draagtassen, geschenkverpakkingen en industriële verpakkingen zoals folies, tape en golfkartonnen dozen. De pizzadozen van onze sponsor La Vita Bella en ook de dispensers op de toiletten bij ONDO heeft Weststrate geleverd. Voor een totaal beeld van het Weststrate assortiment, ben je van harte welkom in de belevingsshowroom aan de Herculesweg te Middelburg of neem eens een kijkje op www.weststrate.nl.

John is trots op het resultaat bij ONDO. “Het was al een schitterende kantine, maar nu met het geplaatste meubilair is het echt af”. Nadat Arjen Hoefkens John had benaderd met de vraag of Weststrate kon helpen bij het inrichten van de nieuwe kantine, zijn er verschillende ontwerpen gemaakt. Uiteindelijk zijn Annemarie en Jolanda naar de fabriek in Breda geweest en hebben zij gekeken welke kleuren er goed bij elkaar passen. Zo werkt Weststrate het liefst, van ontwerp tot realisatie de klant totaal ontzorgen met een voorstel passend binnen het budget.

“Door veel en goed overleg, veelal in de avonduren, zijn de verwachtingen van zowel ONDO als Weststrate goed op elkaar afgestemd. Dat was erg prettig. Zeker in de coronatijd, die ook voor ONDO voor financiële onzekerheid zorgde.” Als extra steuntje in de rug heeft Weststrate daarom besloten de tafel in de bestuurskamer te sponsoren.

Over het meubilair is goed nagedacht. Het is makkelijk in onderhoud en als het op de juiste manier gebruikt wordt, kan de vereniging er nog jarenlang van genieten.

John en Weststrate wensen ONDO veel plezier met het nieuwe meubilair en uiteraard ook veel sportief succes!

Via deze weg willen wij onze sponsor Weststrate nogmaals bedanken voor het leveren van het nieuwe meubilair en de goede service!