UPDATE: Minicompetitie & teamindeling

UPDATE 6 JUNI
Hier kunnen jullie de teamindelingen vinden voor het komende seizoen.

Aangezien we zaterdag gaan starten met de mini-competitie, willen we ook al gelijk gaan trainen in de nieuwe groepen. Je zal via je trainer een uitnodiging krijgen. De trainingstijden zijn hier te vinden. Spelers die niet meer aan het nieuwe seizoen zullen deelnemen, zijn uiteraard wel gewoon welkom tot de zomer!

Minicompetitie
Zoals jullie ondertussen allemaal wel gehoord hebben, kunnen we binnenkort met de jeugdploegen nog een aantal wedstrijden spelen! Hartstikke fijn dat we het jaar toch nog zo af kunnen sluiten.

Het is de bedoeling dat er 3 wedstrijden gespeeld gaan worden: op de zaterdagen van 12, 19 en 26 juni. Ondanks dat het misschien voelt als een afsluiting van het jaar, willen we deze wedstrijden ook benutten om alvast (zoveel mogelijk) in de nieuwe samenstellingen voor het komende seizoen te gaan spelen. Dit zal misschien nog niet altijd lukken, maar we gaan ons best doen om voor iedereen een passende oplossing te vinden!

Bij competitie horen ook allerlei randzaken: denk aan vervoer, scheidsrechters, kantinedienst, schoonmaak, etc. Ook voor deze wedstrijden rekenen we op iedereens hulp om dit tot een groot succes te maken!

De trainingen zullen de komende periode ook al opgestart worden in de nieuwe samenstellingen. De ene ploeg zal wat sneller beginnen in de nieuwe samenstelling, de andere traint misschien nog wat langer door in de bekende groepen. We doen ons best om zo snel mogelijk gereed te raken voor het volgende seizoen.

Update teamindeling
Als TC zijn we al een poos bezig met de teamindelingen voor het komende seizoen. Dit is altijd een best grote puzzel, die wij bijna rond hebben. Met deze competitie erbij duurt het ietsje langer, dus we hopen dat jullie tot zondag 6 juni kunnen wachten.

Voor vragen, neem gerust contact op met de TC via tc@kvondo.nl
TC KV ONDO