Kapotte ONDO logo’s / kleding

Van onze kledingleverancier hebben wij helaas te horen gekregen dat er een productiefout is gemaakt. Deze fout is gemaakt bij de nieuwe kledinglijn van ONDO welke vanaf de zomer geleverd is. Bij een aantal nieuw geleverde kledingstukken is te weinig lijm en granulaat gebruikt. Hierdoor laten helaas de logo’s los. Samen met onze kledingleverancier gaan we dit oplossen, alle logo’s zullen netjes hersteld worden.

Als jij kapotte kleding hebt kan je dit doorgeven via de mail naar dennis_witte@hotmail.com. Geef in de mail de volgende zaken aan:

  • Naam;
  • Team;
  • Het kledingstuk wat kapot is;
  • De maat van het kledingstuk.

Kapotte kleding moet nadat het aangemeld is uiterlijk op zaterdag 14 oktober worden ingeleverd. De kleding wordt verzameld in de kantine, bij de bestuurskamer komt een doos te staan waar de kleding in gedaan kan worden. Het verzoek om de kapotte kleding te voorzien van een label met je naam.

Mede namens onze kledingleverancier bieden wij onze excuses aan voor het ongemak en hopen we dat het snel opgelost is.

Bij vragen of onduidelijkheden of opmerkingen over de kwaliteit van de kleding kan je contact opnemen met Dennis Witte (06-25761215). Hij zal samen met de leverancier kijken welke mogelijke oplossingen er zijn.