Grote Club Actie 2023

ALLEEN VOOR DE TEAMS VAN C T/M F

Beste jeugdleden,
We hebben met de Grote Clubactie al ruim 3500 euro opgehaald. Super fijn!
Heb je nog een boekje thuis? Geef het dan zsm aan je trainer of lever het in bij Liselotte, adres: van Kleffenslaan 87.
Dank jullie wel.

Dit jaar neemt ONDO wederom deel aan de landelijke GROTE CLUB ACTIE, deze is inmiddels gestart op zaterdag 23 september.

ONLINE VERKOOP: iedere verkoper heeft een e-mail ontvangen met daarin een persoonlijke verkooplink. Deel de link met familie, vrienden en buren via Whatsapp, e-mail en social media en verkoop zo loten. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven en de koper ontvangt het lotnummer op zijn bankafschrift en per e-mail.

VERKOOPBOEKJES: Er is een optie toegevoegd om loten direct online te kopen via een persoonlijke QR-code!  Deze code staat op de voorkant van het verkoopboekje. De koper scant met zijn/haar telefoon de QR-code op het verkoopboekje en vult in het bijzijn van de verkoper zijn/haar gegevens online in. Op de achterkant van het verkoopboekje kun je bijhouden hoeveel loten via de QR-code verkocht zijn.

De (volle)verkoopboekjes kunnen ingeleverd worden tot week 42 (16 t/m 21 oktober) op De Brigge in de inleverbox, die op het tassenrek staat in het gangetje bij de kleedkamers.

De ploeg die de meeste kaartjes verkoopt (uit het verkoopboekje en de online verkopen bij elkaar opgeteld)  mag van ons met het hele team pannenkoeken gaan eten bij De Pannenkoekenbakker in Oostkapelle!