Grote Club actie 2019 van start

Ondo neemt weer deel aan de landelijke GROTE CLUBACTIE, deze start op zaterdag 14 september. De opbrengst uit deze jaarlijkse actie biedt onze vereniging mogelijkheden om iets extra’s voor de (jeugd)leden te doen.

De verkoop van de loten wordt gedaan worden door de jeugd vanaf de F1 t/m de C1; de kinderen gaan huis-aan-huis langs de deuren, in de straat of de wijk, maar natuurlijk ook naar de familie, vrienden en kennissen. De verkoop loopt tot 11 oktober en de trekking is op 11 december.

De loten kosten € 3,00 per stuk, waarvan € 2,40 ten goede komt van ONDO. Het lotnummer staat bij de afschrijving op je bankafschrift zodra het bedrag geïncasseerd wordt. Informatie over de vele prijzen kan je terugvinden op de website: www.clubactie.nl.