Kangoeroedag + Schoolkorfbal

woensdag 18 september | 09:00 - 17:00

Woensdag 18 september 2019 organiseert Commissie O&S weer een Giga Kangoeroedag en Schoolkorfbaltoernooi.

Wie doen er mee?

Scholen in Klarenbeek (deels), Grijpskerke, Oostkapelle, Serooskerke, Sint Laurens, Veere en Vrouwenpolder ontvangen van ons een uitnodiging om mee te doen op deze gezellige dag. Voor de kleuters ’s morgens spelletjes tijdens school, voor groep 3-8 ’s middags een korfbaltoernooi.
Uiteraard hopen we weer heel veel kinderen te zien deze dag. De voorgaande jaren zijn elke keer weer een groot succes geweest waarbij het plezier van de kinderen voorop staat.

Vrijwilligers!

Om dit hele evenement tot een groot succes te maken hebben we de hulp nodig van (veel) vrijwilligers. Gelukkig hebben er nog elk jaar genoeg enthousiaste mensen mee geholpen. Geweldig!
Ook dit jaar hebben we weer vrijwilligers nodig. Dus als je graag de kinderen en/of kv ONDO een handje helpt, meld je dan aan! Dat kan door je persoonlijk op te geven bij één van de leden van de organisatie of via het mailadres dat je onderaan dit bericht vindt bij organisator.

We hopen veel kinderen en vrijwilligers te zien deze dag.

Bekijk ook onze poster

Tot 18 september.