Dirkx Mineralen nieuwe sponsor ONDO

ONDO heeft een nieuwe sponsor. Dirkx Mineralen is sinds dit jaar sponsor van drie reclameborden op ons Sportpark de Brigge. Dirkx Mineralen is de winkel van onze speler Carlo. Nu Dirkx Mineralen sponsor is geworden lijkt het ons leuk om eens beter kennis te maken met dit jonge bedrijf!

Nou Carlo, stel je bedrijf eens aan ons voor! Wat voor bedrijf is Dirkx Mineralen en wat verkopen jullie?

We zijn begonnen als edelstenen/mineralenwinkel in Middelburg waarbij we vooral betaalbare stukken wilden aanbieden. Maar nu zijn we alweer een paar jaar verder en willen we ons meer focussen op exclusieve (grote) topstukken en sieraden.

Naast een webshop hebben jullie inmiddels al winkels in Middelburg (in de Langeviele) en in Sluis? Wat doen jullie zo goed dat jullie zo snel groeien?

Dit heeft vooral te maken met een grote drijfveer en het feit dat we iets unieks verkopen. Het ondernemerschap past bij mij, en ik vind het leuk om hard te werken en om mijn doelen te behalen. Het liefst zou ik bij wijze van spreken over 10 jaar winkels in heel Nederland willen hebben.

Kunnen we jullie bedrijf binnenkort op nog meer plekken als Middelburg en Sluis tegen komen?

Jazeker! We hebben een winkel in Vlissingen. Ook zijn we aan het kijken naar een nieuwe winkel in Breda. Dit lijkt ons een goed idee omdat het daar drukker is, en vooral ook gemakkelijker voor onze klanten die wat verder weg van Zeeland wonen.

Waarom moet een lid van ONDO bij jullie in de winkel komen?

Om kennis te maken met de wondere wereld van mineralen, en je ogen uit te kijken! Naast mineralen verkopen we ook veel zilveren sieraden. De één verzameld mineralen omdat ze mooi zijn, de ander gelooft in hun betekenis en werking.

Wat zijn we vergeten te vragen en moeten wij echt weten over Dirkx Mineralen?

Onze winkel in Vlissingen is recent helemaal verbouwd.

We hopen dat Dirkx Mineralen nog lang sponsor blijft van ONDO en willen Carlo via deze weg nogmaals danken voor zijn steun!