Technische Commissie

Hieronder vind je alle informatie over en van de Technische Commissie van KV ONDO!

leden TC

Niels Witte
(voorzitter)

Karin Sturm
(wedstrijdzaken)

(senioren)

Job van Hartingsveldt
(jeugd)

Ineke Dekker
(jeugd)

Jan Roest
(spelersontwikkeling)

(train-de-trainer & coach-de-coach)

Coördinatoren

Job van Hartingsveldt
(A- en B-jeugd)

Karen Dekker
(C- en D-jeugd)

Natasja de Looff
(E- en F-jeugd, Ministars)

Ineke Dekker
(E- en F-jeugd, Ministars)

Kerntaken

– samenstellen van de teams
– opgave teams
– zorg dragen voor trainersbezetting
– organiseren oefenprogramma
– organiseren van technische ondersteuning
– up-to-date houden van het technisch beleid

OEFENPROGRAMMA ZAAL 2019-2020

Het zaal seizoen gaat weer beginnen. Deze week starten de meeste ploegen voor het eerst in de zaal, alleen ONDO F1 heeft de eerste oefenwedstrijd er alweer op zitten. De overige oefenwedstrijden zullen in de komende weken plaats gaan vinden, zie onderstaand schema. Met natuurlijk voor ONDO 1,2 & A1 het Zeeuws Korfbal Spektakel. Waarbij ONDO A1 afgelopen dinsdag de voorronde heeft afgewerkt en donderdagavond is het de beurt aan ONDO 1&2.(klik hier om oefenprogramma te downloaden)

Teamindelingen 2019 – 2020

Het korfbalseizoen zit er weer op! Waar de ene ploeg mooie successen heeft kunnen vieren, was het voor andere ploegen hard werken. Hoe dan ook, het is tijd voor de (korfbal)vakantie. Dit betekent ook dat er weer een nieuwe ploegindeling komt voor het nieuwe seizoen. Als TC zijn wij al geruime tijd in de weer om deze zo goed mogelijk rond te krijgen. Hoe dit precies werkt, kan je lezen in deze brief. Hieronder kan je de teamindelingen vinden:Klik hier...

Vraag aan de Technische Commissie

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)