Technische Commissie

Hieronder vind je alle informatie over en van de Technische Commissie van KV ONDO!

leden TC

Niels Witte
(voorzitter)

Karin Sturm
(wedstrijdzaken)

(senioren)

Job van Hartingsveldt
(jeugd)

Ineke Dekker
(jeugd)

Jan Roest
(spelersontwikkeling)

(train-de-trainer & coach-de-coach)

Coördinatoren

Job van Hartingsveldt
(A- en B-jeugd)

Karen Dekker
(C- en D-jeugd)

Natasja de Looff
(E- en F-jeugd, Ministars)

Ineke Dekker
(E- en F-jeugd, Ministars)

Kerntaken

– samenstellen van de teams
– opgave teams
– zorg dragen voor trainersbezetting
– organiseren oefenprogramma
– organiseren van technische ondersteuning
– up-to-date houden van het technisch beleid

Vooraankondiging wijziging teamindeling (update 01-11)

Update 1 november: De gewijzigde teamindeling staat nu online. Kijk onder commissies bij Technische Commissie onder teamindeling jeugd.   Origineel bericht: Vanwege de opzegging van een aantal spelers, zien wij ons als Technische Commissie genoodzaakt om vanaf de zaalcompetitie met een ploeg minder deel te nemen dan op het veld. De ploeg die met ingang van de het komende zaalseizoen niet meer zal deelnemen aan de competitie is ONDO B2. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de spelers uit deze ploeg,...

Programma veldcompetitie online! (UPDATE)

Het nieuwe programma is online! Vind in het programmaboek wanneer je moet spelen en wanneer je andere taken hebt. Let op! 4-9-2018 is de nieuwste versie geüpload. Zorg dus dat je de vorige versies verwijderd! Compleet-programma-veldcompetitie-2018-2019-najaar-herzDownload

Wijzigingen competitieschema 2018-19

De KNKV heeft wat wijzigingen doorgevoerd in het nieuwe competitieschema, waaronder dat we dit seizoen pas in september starten maar ook langer doorspelen in juni. Ook heeft de bond geprobeerd wat beter rekening te houden met de vakanties en nog veel meer, klik hier voor meer informatie. Competitieschema 2018-19

Vraag aan de Technische Commissie

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)