Commissie O&S

De commissie O & S staat voor Ontwikkeling en Stimulering en houdt zich onder andere bezig met ledenwerving en promotie van de korfbalsport.  Met name de ledenwerving krijgt veel aandacht in de vorm van samenwerking met het basisonderwijs in gemeente Middelburg en Veere.
Er worden evenementen georganiseerd zoals een ‘kangoeroedag’ (groep 1-2), het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi (groep 3-8) en een “vriendjes-en-vriendinnetjesochtend’.

Opgaveformulier vriendjes-en-vriendinnetjesochtend

Zaterdag 6 juli 2019

Inschrijving verlengd !! Opgeven uiterlijk 29 juni

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)

Jouw gegevens

(indien ja nemen we contact met u op hierover)

(bijzonderheden, ziektes of andere aandoeningen die wij zouden moeten weten, bv epilepsie)

Nikie Geervliet

Corinne Geschiere

Kerntaken

Ledenwerving

Clinics

Schoolkorfbaltoernooi

Kangoeroedag

Taakhouders

Iwan de Pagter (schoolkorfbal)

Leonie van Sluijs (kangoeroedag)

Monique den Dikken (kangoeroedag)

Kangoeroedag + Schoolkorfbal

woensdag 18 september Organiseert Commissie O&S weer onze jaarlijkse kangoeroedag en schoolkorfbaltoernooi. Voor deze dag kunnen wij altijd extra vrijwilligers gebruiken. Dus als je wilt helpen, héél graag. Check de evenementen voor meer informatie!

Vraag aan de Commissie O&S

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)