Commissie O&S

De commissie O & S staat voor Ontwikkeling en Stimulering en houdt zich onder andere bezig met ledenwerving en promotie van de korfbalsport.  Met name de ledenwerving krijgt veel aandacht in de vorm van samenwerking met het basisonderwijs in gemeente Middelburg en Veere.
Er worden evenementen georganiseerd zoals een ‘kangoeroedag’ (groep 1-2), het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi (groep 3-8) en een “vriendjes-en-vriendinnetjesochtend’.

Sint Laurens in beweging

Sporten is gezond!!
Alle groepen starten om 10.00 uur op sportpark de Brigge in Sint Laurens en zijn om 11.00 weer afgelopen.

Deelname is gratis!!

Zin om mee te doen? Geef je op via onderstaand opgaveformulier.

Klik hier voor de flyer

OPGAVEFORMULIER 'SINT LAURENS IN BEWEGING'

(ook voor iedereen van buiten Sint Laurens)

(bevestiging wordt naar dit adres gestuurd)
(meerdere datums te kiezen)

Heeft u problemen met verzenden van het formulier?
Ververs het scherm, zet EERST een vinkje bij “ik ben geen robot” en vul daarna het formulier in.

Jolien Walraven-Dekker (bestuur)

Nikie Geervliet

Corinne Geschiere

Kerntaken

Ledenwerving

Clinics

Schoolkorfbaltoernooi

Kangoeroedag

Taakhouders

Iwan de Pagter (schoolkorfbal)

Leonie van Sluijs (kangoeroedag)

Marit van den Broeke (kangoeroedag)

Sint Laurens in beweging

Sporten is gezond!!Daarom organiseert kv ONDO op 9, 16 en 23 oktober een uurtje sporten voor iedereen! Alle groepen starten...

Vraag aan de Commissie O&S

Vul de velden zo compleet mogelijk in zodat wij je vraag goed kunnen beantwoorden.

(een bevestiging zal verzonden worden naar het e-mailadres dat je invult)