BMK Interieurs, de interieur winkel van Middelburg!

Zoals jullie allemaal hebben gezien loopt ONDO 4 sinds dit seizoen in nieuwe kleding welke gesponsord is door BMK-Interieurs uit Middelburg. Afgelopen februari hebben Monique en Bruno de winkel in Middelburg volledig vernieuwd, alle redenen om nog eens een bezoek te brengen aan de winkel in de Langeviele.  

Bruno, Monique; de vernieuwde winkel is nu een iets meer als een maand weer open? Wat is er allemaal veranderd en waar zijn jullie het meest trots op?  

De gehele winkel is voorzien van een nieuwe vloer, bijna alles is geschilderd en de toonbank is verplaatst, daar zijn wij echt wel trots op. Wij zijn verder erg trots op de totale sfeer zoals deze nu in de winkel is.  

Waarom moest de winkel vernieuwd worden?  

Er moest niks, maar het nadeel als je in het interieur zit, zou je het liefst elke paar maanden alles veranderen. 

Helaas is dat niet mogelijk, maar af en toe een wandje opnieuw schilderen of behangen geeft ook gelijk weer een mooi effect en geheel andere sfeer. 

Jullie verkopen veel verschillende spullen in de winkel, waar verrassen jullie de klanten nu het meeste mee? 

Klanten zijn veelal verrast als ze zien dat wij meubelen, zoals tafels, stoelen, banken en fauteuils verkopen, dit verwachten ze vaak niet. Zien meestal alleen de accessoires voor in de winkel. Wij kunnen uiteindelijk een woonkamer volledig inrichten, m.u.v. vloeren en gordijnen dan. 

Naast de winkel ontwerpen en realiseren jullie ook zelf producten. Van meubels tot hele badkamers of keukens. Wat kunnen jullie allemaal? 

Wij kunnen een compleet advies uitbrengen naar een klant, meubels en eventueel een keuken kunnen wij ook leveren en monteren. Badkamers is een ander verhaal, moet je toch echt voor bij de specialist zijn qua uitvoering. 

Wat is er leuker, de winkel of zelf iets ontwerp en realiseren?  

Voor beide valt iets te zeggen. Maar als je eigen ontwerpen gerealiseerd worden is dat natuurlijk super tof. Dat geldt voor zowel het interieuradvies als het keukenadvies. 

Wat zijn wij vergeten te vragen en moeten alle ONDO-leden nog weten van jullie?  

Misschien even een aantal merken onder de aandacht brengen:. 

Voor de accessoires en kussens: HKLiving, Nordal, Madam Stoltz, Urban Nature Culture,  Bloomingville, Brute Homeware, vt-wonen en Ferm Living (binnenkort) 

Voor de meubelen: HKLiving, Bolia, Bodilson, Cartel living, Baan meubelen, Noga           

Voor vloerkleden: HKLiving, Bodilson en Beside Rugs 

Voor behang: Cole and Son en Pierre Frey 

Wij kunnen veel meer dank je denkt. Maar shop vooral lokaal, wij sponseren tenslotte de lokale korfbal vereniging 😊 

Bruno, Monique, bedankt voor jullie tijd en ook voor jullie steun aan ONDO. De winkel is prachtig geworden!