Bedankje Auto Sturm voor het sponsoren van de inspeelshirts van de ONDO kledinglijn

Zoals iedereen weet is Auto Sturm sponsor van de ONDO inspeelshirts. Om Auto Sturm te bedanken en in het zonnetje te zetten hebben we tijdens de startdag, die de eerste wedstrijd van het seizoen plaatsvond, een groepsfoto gemaakt van alle leden in de ONDO inspeelshirts. Deze foto hebben we op een canvasdoek laten drukken en we hebben een inspeelshirt ingelijst. Deze twee lijsten zijn overhandigd aan Auto Sturm. We hopen dat hiervoor een mooi plekje gevonden wordt in het bedrijf en dat we nog lang mogen rekenen op een fijne samenwerking!

Via deze weg willen we Auto Sturm nogmaals bedanken voor het sponsoren van de ONDO inspeelshirts.