Agrisnellaad.nl sponsort KV ONDO jeugd!

Sinds enkele maanden sponsort Agrisnellaad.nl KV ONDO. Agrisnellaad.nl werkt aan de toekomst van Nederland. Het heeft de ambitie om in 2030 30% van de voertuigen in Nederland elektrisch te laten rijden om een reductie van de CO2 te realiseren. Ook KV ONDO werkt aan haar toekomst, onze jeugd is de toekomst van de vereniging. Daarom zijn wij blij dat Agrisnellaad.nl onze jeugd is gaan sponsoren en onze volledige E-jeugd in nieuwe kleding hebben kunnen steken.

Bij Agrisnellaad.nl kan je groene stroom laden voor je elektrische op hybride auto tegen een gunstig kWh tarief. De verschillende openbare laadpunten zijn beschikbaar voor iedereen.

Via de site van Agrisnellaad.nl kan je ook een laadpaal aanvragen. Agrisnellaad.nl plaatst zowel laadpalen bij bedrijven als ook op openbaar terrein bij alle gemeentes in Zeeland. Op de site staat beschreven hoe je een laadpaal kan aanvragen.

Naast de kleding van onze E-ploegen sponsort Agrisnellaad.nl twee reclameborden op sportpark de Brigge. Via deze weg willen wij Agrisnellaad.nl nogmaals bedanken voor de sponsoring.