Nieuwe trainers ONDO 1 !!

Jouri van den Broeke en Robin Wisse nieuw trainersduo KV ONDO

Jouri van den Broeke en Robin Wisse zullen komend seizoen het trainersduo van ONDO vormen. Zij volgen Edwin Coppoolse en Leon van Belzen op, die na 4 seizoenen hadden aangegeven te stoppen. Coppoolse en Van Belzen waren zeer succesvol bij ONDO en loodsten de hoofdmacht zowel op het veld als in de zaal voor het eerst in de clubhistorie naar de 1ste  klasse.

Jouri was afgelopen twee jaar de trainer van TOP 2 en voorheen trainer bij Tjoba in de overgangsklasse. Robin heeft in het verleden training gegeven bij Fortis 1 en is nu daar op technisch gebied actief. Beide heren kennen elkaar nog als teamgenoten bij Fortis 1, wat destijds uitkwam in de hoofdklasse. Voor Robin is het een oud weerzien. Tot zijn vijfentwintigste speelde hij bij ONDO!

Het bestuur is erg blij met het vastleggen van het nieuwe trainersduo. We kunnen verder bouwen aan onze mooie vereniging. Sportief gezien is er de ambitie om het huidige niveau te consolideren en te proberen de stap naar de overgangsklasse te maken. Ook organisatorisch heeft ONDO grote plannen, onder andere met het grondig verbouwen van de accommodatie in St. Laurens en het verder goed neerzetten van de organisatie.  Zo blijven we passie, prestatie en plezier met elkaar combineren!

Trainers ONDO 1 stoppen

Trainersduo Coppoolse en Van Belzen bezig aan laatste seizoen bij ONDO

Edwin Coppoolse en Leon van Belzen zijn bezig aan hun laatste seizoen als trainersduo bij korfbalvereniging ONDO.
Ze hebben aangegeven na dit seizoen, wat hun vierde is, te stoppen.

Het trainersduo heeft succesvolle jaren gekend. Na kampioenschappen in de 2de klasse in zowel de zaal als op het veld, is ONDO nu een stevige 1ste klasser. Op dit moment bezet ONDO de 3de plaats in de zaalcompetitie en staat het halverwege de veldcompetitie eveneens op de 3de plaats.

Het bestuur vindt het erg jammer dat Edwin en Leon deze keuze maken, maar respecteren deze uiteraard!
We danken Edwin en Leon voor hun inzet, enthousiasme en vakmanschap in de afgelopen jaren!!!

Namens het bestuur,
Addie Coomans

Algemene Leden Vergadering op 29 juni 2017

Op donderdag 29 juni staat de Algemene Leden Vergadering (ALV) gepland. Het overleg vindt plaats in de kantine van De Brigge en zal om 19:30 uur starten. De uitnodigingen zijn recent per email aan iedereen verstuurd inclusief agenda en verslag van de ALV van vorig jaar.

Programmaboek kv ONDO