Terugblik op Oranje on Tour 16/17 mei 2017

Op 16 en 17 mei was Oranje te gast bij onze vereniging en we kunnen terug kijken op een erg geslaagd evenement. We kunnen er trots op zijn om korfbal als sport en ONDO als vereniging op een dergelijke manier te hebben gepromoot. We hebben met z'n allen ONDO groots gepresenteerd! Klik hier voor een kort verslag.

Met dank, mede namens het bestuur! Arjen

Laatste update Oranje on Tour

In de aanloop naar dinsdagavond 16 mei as. is hierbij een laatste update van Oranje on Tour. Laten we met z'n allen onze vereniging groots presenteren en er een heus korfbal feest van maken! Klik hier voor meer informatie en graag tot dan!

Namens het bestuur, Arjen

Zeeuws selectie speelt tegen Oranje op 16 mei 2017

Zoals aangekondigd komt Oranje naar ONDO toe op 16 en 17 mei as. Oranje zal op dinsdagavond 16 mei om 20:00 uur in De Sprong Middelburg een wedstrijd spelen tegen een Zeeuwse selectie. Op 17 mei zullen er clinics plaatsvinden op onze velden in Sint Laurens voor schooljeugd, G-korfbal en D en E leden van de Zeeuwse verenigingen. Klik hier voor meer informatie!