Rommelmarkt 2017

Op zaterdag 24 juni 2017 hebben we onze tweejaarlijkse rommelmarkt weer kunnen houden. Hartelijk dank aan alle vrijwilligers! De opbrengst was circa 10% onder budget, wat heel netjes is gelet op de slechte weersomstandigheden. Het is toch altijd weer erg lonend om dit door een paar dagen hard werken met elkaar te kunnen bijschrijven op de rekening, super!

De rommelmarkt commissie

Terugblik op Oranje on Tour 16/17 mei 2017

Op 16 en 17 mei was Oranje te gast bij onze vereniging en we kunnen terug kijken op een erg geslaagd evenement. We kunnen er trots op zijn om korfbal als sport en ONDO als vereniging op een dergelijke manier te hebben gepromoot. We hebben met z'n allen ONDO groots gepresenteerd! Klik hier voor een kort verslag.

Met dank, mede namens het bestuur! Arjen

Laatste update Oranje on Tour

In de aanloop naar dinsdagavond 16 mei as. is hierbij een laatste update van Oranje on Tour. Laten we met z'n allen onze vereniging groots presenteren en er een heus korfbal feest van maken! Klik hier voor meer informatie en graag tot dan!

Namens het bestuur, Arjen