Algemene Leden Vergadering op 29 juni 2017

Op donderdag 29 juni staat de Algemene Leden Vergadering (ALV) gepland. Het overleg vindt plaats in de kantine van De Brigge en zal om 19:30 uur starten. De uitnodigingen zijn recent per email aan iedereen verstuurd inclusief agenda en verslag van de ALV van vorig jaar.

Nederlands korfbalteam op bezoek

Met trots informeren wij jullie dat KV ONDO gastheer voor het Nederlands korfbalteam zal zijn op 16 en 17 mei!
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Rubber ingestrooide kunstgrasvelden

In de media is onlangs bericht gedaan over mogelijk nader onderzoek naar de effecten van rubbergranulaat in kunstgrasvelden. Bij ONDO wordt gespeeld op zandingestrooid kunstgras en is dit niet van toepassing. Mocht een team bij een uitwedstrijd eventueel op een rubberingestrooid kunstgrasveld moeten spelen, lees dan de berichtgeving van het KNKV of neem gerust contact op met het bestuur.

Lees meer: Rubber ingestrooide kunstgrasvelden