Teamindeling Jeugd 2017-2018

Klik hier voor begeleidende brief inzake teamindeling
Klik hier voor de VERNIEUWDE teamindeling
Klik hier voor de indeling van de trainers

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en succes en veel plezier in het nieuwe seizoen.

KV ONDO
Technische Commissie

Teamindeling Senioren 2017-2018

Klik hier voor de teamindeling

KV ONDO
Technische Commissie

Nieuwsbrief TC: Nieuws van de Technische Commissie

Trainers gezocht!

Zonder vrijwilligers zou ONDO niet kunnen bestaan. We kunnen ons gelukkig prijzen met een grote groep vrijwilligers, maar we zijn altijd op zoek naar meer mensen, immers vele handen maken licht werk! Zo ook voor komend seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste trainers die met onze spelers aan de slag willen. Lijkt het je leuk om een ploegje te trainen en coachen, en doe je graag wat voor de vereniging, laat dit ons weten! We zijn op zoek naar jong trainerstalent, maar zeker ook naar ervaren enthousiasme! Mocht je interesse hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Andere plannen?

Als TC zijn wij al volop bezig met teamindelingen en planningen voor komend seizoen 2017/2018. Wij hopen dat iedereen natuurlijk vol enthousiasme het komende seizoen weer ingaat als spelend lid van onze mooie vereniging, maar uiteraard is het mogelijk dat dit gaat veranderen. Mocht je andere plannen of twijfels hebben over je beschikbaarheid komend seizoen, willen we vragen of je dit aan je trainer wilt doorgeven. Zodoende kunnen we in een vroeg stadium hier rekening mee houden en in gesprek komen met elkaar.

Lees meer: Nieuwsbrief TC: Nieuws van de Technische Commissie

Programmaboek kv ONDO