Sporten voor mensen met een verstandelijke beperking

Aanmeldformulier G-team [PDF]

G Korfbal

Hou je van sporten?

Vind je het leuk om plezier te maken met anderen?
Wil je meer weten van g-korfbal?
Dan is sporten bij KV Ondo wat voor jou!!!

Als KV ONDO willen wij graag mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid bieden tot sport en bewegen.
Sport maakt immers gezond, draagt bij aan je persoonlijke groei en brengt je in contact met anderen.

Om deze redenen geven wij met 5 enthousiaste trainsters en trainers vanaf september 2015 trainingen. We doen allerlei leuke spelletjes en oefeningen met en zonder bal. Het voornaamste doel is samen plezier beleven tijdens het sporten met elkaar.

Ook proberen wij naast de training andere activiteiten te organiseren, zoals eten in de kantine, samen kijken naar korfbalwedstrijden en deelname aan gezamenlijke activiteiten met andere verenigingen.

Iedere dinsdagavond van 19:00 – 20:00 uur trainen we in de gymzaal aan de Noordweg 435 op Sint-Laurens, bij het korfbalveld “De Brigge”.

Waar: Gymzaal in Sint-Laurens
Adres: Noordweg 435
 Wanneer: Dinsdagavond 19.00 - 20.00 uur

Wil je meer informatie?
- bel naar Evi Geervliet: 0610474676
 - kijk op de website: www.kvondo.nl
 - of kom gewoon een keertje langs!

Programmaboek kv ONDO